A blog elstartol

By WV admin - 3/31/2016


Sziasztok! Hosszas tervezgetések és alakítások után végre megnyithatjuk az első közös blogunkat! Először is röviden bemutatkoznánk: Klau (19) és Szissz (21) vagyunk, egy kisvárosból származó lánytestvérek. Előfordulhat, hogy ismertek már bennünket más weboldalakról, de ez a blog teljesen független azoktól. Jelenleg nem élünk egy háztartásban, ezért ha eltérő hátterű fotókat láttok majd, ez az oka. 

Bár sokan azt mondják, nagyon hasonlítunk egymásra, mi abszolút nem értünk ezzel egyet, hiszen a külsőnk is nagyban eltér, éppen ezért a stílusunk is teljesen más. Klau stílusához inkább a sötét, basic ruhadarabok és sminktermékek passzolnak, ékszerekből is az egyszerűbbeket kedveli, míg Szissz mások elmondása szerint tipikus "pasztellhercegnő": pár éve már szinte kizárólag pasztellszínű dolgokat vásárol, legyen az ruha, smink, ékszer vagy dísztárgy. Ezek miatt is vagyunk reményteljesek a bloggal kapcsolatban, hiszen alapból két, nagyban eltérő, mégis összetartó ember szerkeszti, így talán nagyobb közönséget tudunk majd megérinteni az írásainkkal.

Hogy ne csak magunkról legyen szó, az oldalról is írnánk pár sort. Mivel már rengeteg blog van a világhálón, nehéz volt olyan címet találnunk, ami illik az általunk kiválasztott témához, mégis jól hangzik és könnyen megjegyezhető. Végül a WISE-VOGUE-ra esett a választás (kiejtése: vájz-vóg). Bár még csak most indul a blog, számunka már egyfajta szemléletet, elvet jelent ez a cím, hiszen fontosnak tartjuk, hogy ebben a folyamatosan dráguló és változó világban lehetőleg csak olyasmiért adjunk pénzt, ami valóban használható is. Elsősorban ilyen jellegű bejegyzéseket tervezünk, azaz általunk kipróbált termékeket, sminkeket, ruhamárkákat, ékszereket, ételeket és ha alkalmunk nyílik rá, szolgáltatásokat fogunk Nektek bemutatni. Mivel azonban ez már önmagában egy elterjedt téma, összehasonlításokat, és ami a legfontosabb, olcsóbb alternatívákat is mutatunk majd bizonyos dolgokra, főként olyanokat, amikről saját tapasztalatunk is van.

A fentieken kívül pedig megosztunk majd DIY leírásokat, öltözködéssel kapcsolatos tippeket, saját vagy bevált recepteket, illetve Szissz élelmiszermérnökként megpróbál segíteni az időnként felmerülő, étkezéssel kapcsolatos rém hülye tévhitek tisztázásában.

Ha tetszik, amit eddig láttál, és felkeltettük az érdeklődésed, nézz be gyakran a legújabb posztokért, illetve kövess bennünket a közösségi oldalakon is, hogy biztos ne maradj le semmiről! Szeretettel, és remélhetőleg számodra is hasznos tippekkel várunk vissza:

  • Megosztás:

Több bejegyzés a témában

0 megjegyzés

Köszönjük a megjegyzésed!