A Baby Lips-mustra

By WV admin - 4/12/2016


Sziasztok! Egy újabb teszttel érkeztem, mégpedig a méltán híres Baby Lipseket fogom kiértékelni. Sokan írtak már hideget-meleget ezekről az ajakápolókról, viszont ez esetben egy valóban meglehetősen érzékeny bőrrel megáldott lány, azaz én fogok véleményt alkotni róluk. Pontosan emiatt remélem, tudok némi plusz infóval szolgálni velük kapcsolatban.

Kezdésképp pár szót ejtenék arról, hogy mi is az a Baby Lips. Ezek a termékek a Maybelline márka ajakápolói, melyek nagyon csábító csomagolásba vannak burkolva, legtöbbjük színezett, és hosszan tartó ápolást ígér. Külföldön nagyon népszerűek, pár éve pedig már Magyarországon is kaphatóak és azt hiszem, elég sok rajongót szereztek kis hazánkban is. Bevallom őszintén, amíg csak külföldön lehetett kapni, folyton csorgattam értük a nyálam, mert elég rájuk nézni és az ember nem bírja ki, hogy ne akarjon legalább egyet, annyira jól néznek ki! Számomra nagyon fontos egy termék csomagolása, ez előny és hátrány is egyben, hiszen hajlamos vagyok olyasmit is megvenni, aminek valójában csak a csomagolásába zúgtam bele. Ez a Baby Lipsekkel is hasonlóan történt, de az ígért hidratálás miatt is nagyon szerettem volna beszerezni legalább egyet és azóta is nehezen állok ellen nekik. Jelenleg a képeken látható 3 BL van a birtokomban, ezek az eredeti, az Electro és a Valentin-napi kiadás részei. Nem szándékosan szereztem be így őket, de most kapóra jön, mert pont eltérnek egymástól pár tulajdonságban.

Minden BL alapja és legfőbb ígérete, hogy bababőr puhaságú ajkakat képes varázsolni, az pedig, hogy jól néznek ki és még színezettek is, csak ráadás. Elsőként a (fentebbi képen) bal oldali Peach Kiss-t szereztem be, mert fontos volt számomra, hogy ha nem is válik be, legalább el tudjam használni, ne legyen túl hozzám nem illő színe. Sajnos teszter nem mindig van kint belőlük, ezért meglepetés érhet minket, amikor kibontjuk; én például nem olvastam sokat róluk vásárlás előtt, így amikor megvettem a Peach Kiss nevűt, rácsodálkoztam a sok csillámra. Egy sima barackszínű ajakápolót vártam, ehelyett dugig van aprócska ezüstös csillámmal, ami végül is nem probléma, szájfényes hatást kelt így. Második BL-em a Strike a Rose, amin rengeteget agyaltam, hogy megvegyem-e, mert nagyon megtetszett az élénk, erős rózsaszín színe, ugyanakkor sejtettem, hogy nem fogom igazán kihasználni, pontosan emiatt. Nem okozott különösebb meglepetést, olyan színe van a számon is, mint a tubusban, viszont észrevettem, hogy elég tartós, ha lekopott a felszíni nagyon fényes réteg. Végül az idei Valentin-napi kollekcióból a hugicám, Klau megszerezte nekem a Candy Kiss-t, amit még csak 2-szer használtam, de nagyon tetszik. Csillámos, mint a Peach Kiss, látható színe viszont nincs, ezért nem is fotóztam le a számra kenve. Ennek az érdekessége, hogy arra az aprócska részletre is figyeltek, hogy a szívecskés külső mellett a rúd teteje szívecske formájúra van öntve, kár, hogy hamar lekopik és ezzel el is tűnik, mert nagyon cuki. Az illata mindnek tetszik, még egy olyat sem szagoltam, amit büdösnek vagy kellemetlennek éreztem volna.

Na de mi a helyzet a lényeggel, az ápoló hatással? A legtöbbre 8 órás hidratálást írnak babásan puha ajkakkal, amiből az utóbbit talán tapasztaltam is, az előbbit viszont sajnos abszolút nem. Bár nem vettem meg a komplett kollekciót, 3 darab alapján is megállapítottam, hogy az én érzékeny ajkaimon nem működnek úgy, ahogy kellene, sőt... Nyilván nem sebes, cserepes szájra kell kenni, viszont valahol azt várnánk egy ajakbalzsamtól, hogy ebben is segítsen. Próbáltam a teljesen normális, sérülésmentes és a sebes ajkaimon is, de ahelyett, hogy segített volna, rontott a helyzeten. Kicsit sebes állapotban még jobban kiszáradt tőle a bőröm, ami pedig eléggé zavar, hogy 1-2 órán belül a szám sarkában összecsomósodik, ezért folyton figyelnem kell, hogy ne nézzek ki úgy, mintha nem töröltem volna le a szám kajálás után. Amikor a sérülésmentes ajkaimra kentem, másnapra szinte mindig cserepessé váltak, ez pedig elég nagy negatívum számomra. Mivel kényes a bőröm, nem új ez a jelenség, viszont a Baby Lips nem éppen a legolcsóbb ajakápoló, ezért többet vártam tőle.

Magyarországon eddig 4 helyen láttam: Tesco, Rossmann, DM és Müller, az árak eszerint alakulnak. Meglepődtem, hogy a Müllerben a legolcsóbb 795 Ft-ért, míg a többi helyen alapból 899 Ft-ba kerül. Ha akcióban sikerül hozzájutni, akkor akár 600 Ft körül is beszerezhető, ez már azért barátságosabban hangzik, mint a 899 Ft. Ha ki szeretnétek próbálni legalább egyszer, akkor teljes áron is megéri, hiszen az Electrók az erős színükkel akár egy rúzst is kiválthatnak, azonban szerintem érdemes várni az akcióra (Rossmannban elég gyakori).

Végül beszúrok két képet arról, hogy a Peach Kiss (balra) és a Strike a Rose (jobbra) hogy mutat az ajkaimra kenve, amik alapból teljesen átlagos, rózsaszínes színűek. Itt is látszik, hogy a Peach-nek enyhén narancsos árnyalata van, a Strike pedig elég intenzív színt ad.
https://4.bp.blogspot.com/-bliIBWTN-84/Vw1KB-7i6TI/AAAAAAAAALk/GN1RNs7-ZUkVXlsoY_WSq5jV1Fdnj4Y6Q/s1600/004.png https://4.bp.blogspot.com/-qfSCIaKHlqI/Vw1KHN_9MYI/AAAAAAAAALo/QSO6VHTZevsCEycZM1bem6G_PKCY7NntQ/s1600/005.png

Ha mindent összevetek, akkor az illatuk, színük, csomagolásuk és a puha érzést keltő hatásuk tényleg nagyon szuper, semmiképp sem bántam meg, hogy megvettem őket, sőt, mindet begyűjteném szívem szerint, viszont nem tudok elmenni a tény mellett, hogy kikezdték az ajkaim, ezért számomra a Baby Lips összességében ennyi szívecskét ér:
 

Nektek milyen tapasztalatotok van a Baby Lipsekkel? Volt bárkinek hasonló gondja, vagy ez csak az én egyéni gyengeségem?

Nemsokára érkezem egy nagy ajakápoló-összehasonlítással, amiben megmutatom, mi az a teljesen normál árú termék, ami a legjobban meglepett a hatékonyságával.

  • Megosztás:

Több bejegyzés a témában

3 megjegyzés

  1. Sziasztok:) Tetszett a cikk, nekem is hasonló tapasztalataim vannak ezekkel, eleinte jók, kár, hogy csak néhány órát lehet rendesen használni őket, de összességében érdemes beszerezni egyet szerintem :)

    VálaszTörlés
  2. Én most Labellot használok, tökéletes színt ad és hidratál is. Az Baby Lips árát behozza, sokkal jobb.

    VálaszTörlés

Köszönjük a megjegyzésed!