Új kedvenc márka: Sinsay

By WV admin - 11/05/2017

 
Sziasztok! Talán nem sokan ismeritek még a Sinsay névre hallgató márkát, hiszen Magyarországon jelenleg egyetlen üzlete van a Corvin Plazában Budapesten, azonban mindenképp figyelemre méltó, feltörekvő márkáról van szó, és mivel ez a blog a bölcs divat-döntésekre épül, semmiképp sem hagyhattuk ki. Mi egyébként Facebook-hirdetésből tudunk a létezéséről, de nagyon örülünk, hogy rátaláltunk.

Kezdjük talán az elején: a Sinsay egy, leginkább fiatalokat, azon belül is kizárólag lányokat megcélzó ruházati márka, aminek kicsit jobban utánanézve hamar rájöhetünk, hogy nem más nevekhez köthető, mint a népszerűbb Mohito, Reserved, illetve a most még kevésbé népszerű House és Cropp. Ahogyan a Zara is tesókája a Massimo Duttinak, Pull&Bearnek, Bershkának, Oyshonak és Stradivariusnak, úgy a Sinsay is leányvállalata egy nagyobb cégnek (megkockáztatnám a ruhán lévő árcímke hasonlósága miatt a kapcsolatot a Zarával és társaival is, de lehet, hogy csak én misztifikáltam túl a dolgot). Az előzőből következik, hogy míg a Mohito kb. Zara árakon működik, vagyis egy egyszerű pólóért elkérnek akár ötezer forintot is, addig a Sinsay jóval olcsóbb, pedig a háttérben ugyanaz a cég áll, csak kissé más mintákkal, színekkel, dizájnokkal dolgoznak. Félre ne értsetek, imádom a Mohitót, mert nagyon elegáns, nőies vonalat képviselnek, viszont ha egy egyszerű topra vágyom, nem fogom náluk megvenni, mert nem nyújt többet a kisebb nevű társainál.

Visszatérve a Sinsay-re: azért mutatjuk be nektek, mert jelen pillanatban, mindig az aktuális divatot követve, minőségi anyagokkal dolgozva, hihetetlenül alacsony árakkal operálnak, ami azt jelenti, hogy egy sima felső/póló 995 Ft alapáron, a nadrágok 3995-től kezdődnek nagyjából, de a táskák, ékszerek és cipők is teljesen reális áron kaphatók. Azért írtam, hogy 'jelen pillanatban', mert tudjátok, ahogy valami beindul, általában elkezdik emelni az árakat is, viszont most még megéri lecsapni bizonyos dolgokra tőlük. Ahogy fentebb is írtam, egyetlen üzletük van az országban, amikor ez a bejegyzés íródik, azonban a webshop bármikor, bárhonnan elérhető, és mi Klauval nagyon meg vagyunk vele elégedve. A szállítási költség abszolút elviselhető, 750 forint, de ha épp kifogjátok, akár ingyenes szállítás is elérhető. A szállítási idő sem túl vészes, eddig minden maximum 1 héten belül megérkezett, sértetlenül. Ja, és ha feliratkoztok a hírlevélre, 10% kedvezményt kaptok egy vásárlásra! :)

A webshopos rendelés hátrányai, de ez sajnos mindegyikről elmondható, hogy nem teljesen ugyanolyan színűek a ruhadarabok neten, mint a valóságban. Ez elsősorban a durvább színeknél jelent gondot, pl. rendeltem még az elején egy pólót, amin egy óriási szívecske van, és nagyon megtetszett a netes kép alapján az igazi retro rágórózsaszín színe. Nos, amikor megérkezett, elég nagyot csalódtam, ugyanis a retro-pink helyett egy erős neonrózsaszín szívecske vigyorgott a pólón, én pedig utálom a neon színeket. Ettől függetlenül hordom, mert az anyaga tiszta, puha pamut, de nem vagyok 100%-ig elégedett. Ugyanez volt egy statement nyaklánccal is, neten világos, ezüstös lánccal volt fent, szép, világos kövekkel, azonban a valóságban óarany színű a lánca, sötétebb kövekkel. Szóval egy kicsit sok a Photoshop, remélem erre azért majd odafigyelnek a jövőben. A visszaküldéses-cserélős téma szintén nem igazán jött be, mert a netről rendelt dolgokat visszaküldheted 30 napon belül, vissza is utalják az árát, azonban cserélni az üzletben nem tudod. Nem tudom, más cégnél hogy működik, nekem úgy rémlik, hogy üzletben tudtam cserélni, itt viszont direkt visszavittem az üzletbe egy trikót cserére, ami nagy lett, de közölték velem az eladólányok, hogy sajnos nem tudják cserélni, visszakapom az árát és vegyem meg újra. Én meg úgy voltam vele, hogy mivel olcsóbban is vettem, mint az eredeti ára, és még a kisebb se volt jó rám az üzletben, inkább hagytam az egészet, a pénzt természetesen visszautalták pár napon belül. Ezeket tudom csak negatívumként felhozni, illetve a webshopon a méretek (táska, cipő stb.) pontosabb leírásának hiányát, egyébként tényleg nagyon klassz márkáról van szó.

És jöhet az a rész, amit a legjobban imád mindenki: megmutatom, én miket és mennyiért szereztem be tőlük ezalatt a röpke 4-5 hónap alatt, mióta egyáltalán ismerem a márkát. Hozzátenném még az elején, hogy vagy óriásit hibáztak a webshop kezelői néhány dolognál, vagy ügyes reklámfogás volt, de pár dolgot pofátlanul olcsón vettem meg, majd látjátok úgy is.

Elsőként a felsőket mutatom meg, összesen 4 pólóm és egy trikóm van eddig tőlük, mert nem mindig jönnek be a mintáik, inkább tizenéveseknek szólnak a feliratok, én meg így 20 felett azért már nem veszek fel mindent. Az első az ominózus neon-szívecskés póló, ami 1795 forint volt teljes áron, de én -10%-kal vettem meg. Rendeltem még 2 fekete trikót, az egyik csipkeszegélyes, ezt kellett visszavinnem sajnos, a másik teljesen átlagos fekete "tank top", ami 895 forintba került. A csipkeszerű mintás babarózsaszín-barack póló webshopos, 1295 forint volt. A halvány rágórózsaszín az üzletükből van, talán 1095 forint volt, de erre sajnos nem emlékszem, míg a sötétkék 995 forintba került.

A következő szekció az ékszereké. Barátnőmnek rendeltem egy cuki szíves karórát 1295 forintért, egy karkötőszettet kettőnknek 1095-ért, illetve azt a becsapós statement nyakláncot 1795-ért.

Egy strandpapucsot is vettem tőlük 595 forintért, egy szintén becsapós, neten barack, a valóságban neon narancs sapkát 995 forintért (ezek nincsenek nálam), és egy óriási, műbőr pakolós táskát 2495 forintért.

És végül a legeslegpofátlanabb rendelésem, amiről eleinte el sem hittem, hogy elküldik majd: 6815 forintért rendeltem tőlük két (!) pár bokacsizmát, egy Mickey egeres, műbőr, füles hátizsákot, illetve két, fekete műbőr pénztárcát. Jól olvastátok, az egész került 6815 forintba. Részletezve: a bokacsizmák 2245 forintba, a táska 1615 forintba, a pénztárcák darabja 355 forintba került! És a legdurvább, hogy ezek közül csak a pénztárca volt akcióban. Mindegyik eszméletlenül jól néz ki, a minőségéről nem is beszélve.

A képeket és árakat megnézve szerintem értitek már, miért ajánljuk bátran mindenkinek a Sinsay-t. Számomra óriási meglepetés volt, hogy létezik még olyan márka, aki ilyen jó áron ad divatos és minőségi dolgokat, persze mázli is kellett ahhoz, hogy a "pofátlan rendeléses" cuccokat kifogjuk, mert csak pár óráig/napig voltak fent. Mondanom sem kell, hogy azóta mindig lessük a webshopot. :) Innentől kezdve, ha kifogunk valami szuper akciót, mindig megosztjuk majd veletek, hátha titeket is érdekelnek bizonyos dolgok, hihetetlen, hogy 20 ezer forintot sem költöttem el a fenti darabokra összesen, míg máshol csak egy táska és cipő került volna ennyibe. Valami ilyesmi a Wise-Vogue szemlélet! ;)

Ti vásároltatok már tőlük valamit? Ha nem, kedvet kaptatok a bejegyzés láttán? :)
A bejegyzés képének forrása: link

  • Megosztás:

Több bejegyzés a témában

7 megjegyzés

  1. A cikk miatt megjött a kedvem, hogy körbe nézzek az oldalon! :)
    Jó cikk lett! :)
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek nagyon örülünk, remélem, találsz/találtál valami jót te is! :) Puszi!

      Törlés
  2. Nálam ruhaboltok terén a Sinsay az utóbbi időben átvette az első helyezést :) A nadrágok tényleg jó áron vannak, de van ingem, pulcsim, pólóm is - bár utóbbiak közül a nagyon olcsók azért szerintem nem olyan minőségi darabok. Néha rendelek, de szerencsére közel lakok az üzlethez, így viszonylag sokszor járok, hátha sikerúl akciósan elcsípni valamit :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, de jó neked, én is mellette akarok élni :D Bár én eddig csak a webshopon találtam ilyen giga-mega jó akciókat, a boltban ezeknek a dolgoknak egy részét nem is láttam kirakva, bár tényleg ritkán járok oda. Amúgy igaz, közben az egyik pólóm elkezdett szöszös lenni, pedig nem hordtam gyakran, de ennyit elnézek nekik. :D

      Törlés
  3. Szia! :) azt szeretném kérdezni, hogy ugyanolyan méretet vásároltál a sinsayban is, mint más üzletekben? Köszi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Ne haragudj, hogy csak most válaszolok. Igen, ugyanaz a méretezés mint máshol, XS-S-t veszek innen is mindenből. A cipővel megszívtam, mert 38-as a lábam és az itt mutatott bokacsizma sajnos óriási lett 38-asban, de idén újra rendeltem egy hasonló fazont 37-esben és az tökéletes. Nadrágot is idén először vettem tőlük és teljesen meg vagyok vele elégedve, akkora és úgy áll, ahogy annak kell. :) A felsőkkel érdemes vigyázni, ha netről vásárolsz, mert ha tapadósat szeretnél, érdemes a kisebbet venni, ha meg mindegy, mert laza fazonú, inkább az S-es lesz jobb. :)

      Törlés
  4. Sziasztok! Nekem a kedvenc webshop-om a Sinsay! Az üzletükben csak egyszer voltam, az nem tett rám túl jó benyomást, de inkább a piaci módon vásárló és mindent szanaszét hagyó vásárló közönség miatt, ellenben a rendelt termékekkel eddig mindig elégedett voltam. Ár-érték arányban a legjobb, az én stílusomat pont eltalálják általában, pedig nem is az a korosztály vayok, akiket elsősorban megcéloznak. Jók a színek, a feliratok vagy minták, a méretet illetőleg azt szeretem, hogy míg máshol az S-es termékek ugyanúgy manöken magasságú lányokra van tervezve, itt az S-esnek nem hosszú az ujja és a nadrágok szára se rám (165cm vagyok). Az anyagok minőségiek, és a kivitelezés is. Kellemes őket hordani. A szállítási költség sem sok, bár én inkább az ingyenes szállításnál szoktam lecsapni több termékre, meg mindig várom már az új kollekciót. Ait még meg kell említeni, hogy az ügyfélszolgálatosok is nagyon kedvesek. Csak így tovább! Sok sikert kívánok a Sinsay-nek! Örülök, hogy mások is szeretik. Épp egy Sinsay-es gyönyörűséges pulcsiban és farmerban ülve írom ezt. :-)

    VálaszTörlés

Köszönjük a megjegyzésed!